باسلام
احتراما،ٌ به اطلاع می رساند کارگاه سونوگرافی ژنیکولوژی نازائی در تاریخ ۱۴۰۲/۷/۲۷ ساعت ۸ صبح در سالن کنفراننس بخش ناباروری بیمارستان طالقانی برای دستیاران سوم و چهارم برگزار می شود.
  • تاریخ انتشار : 1396/10/26 - 18:03
  • بازدید : 840
  • تعداد بازدید : 114
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
تحقیقات دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی

تحقیقات دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی در صدر کشور

افتخاری که برای پنجمین سال متوالی تکرار شد/ تحقیقات دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی در صدر کشور

افتخاری که برای پنجمین سال متوالی تکرار شد/ تحقیقات دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی در صدر کشور

 

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای پنجمین سال متوالی، رتبه برتر دانشگاه های تیپ۱ کشور را از آن خود کرد. دکتر سید امیرمحمد مرتضویان استاد تمام دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه و مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه رمز این موفقیت را تشریح کرد.

سازماندهی سیستماتیک، نظام مند و منسجمی را ایجاد کرده ایم
وی درخصوص ویژگی های کمیته تحقیقات دانشجویی و همچنین اقداماتی که زمینه و بستر کسب مقام نخست این کمیته را برای پنحمین سال متوالی فراهم کرد، گفت: بحث جشنواره رازی بحث شوق انگیز و بحث بزرگی در کشور است که یک جنبه آن جنبه دانشجویی است. 
درواقع این جشنواره آیتم ها و شاخص های ارزیابی دارد که هرسال تغییر می کند و یکی از آنها نمودار سازمانی و جریان مدیریت سازمانی است که خوشبختانه در دانشگاه ما نسبت به دانشگاه های دیگر، مدیریت سازمانی و نمودار سازمانی بزرگی وجود دارد. کمیته تحقیقات دانشجویی در تمامی دانشکده ها و بسیاری از مراکز تحقیقاتی مهم دفتر و دبیر دارد و معاون پژوهشی هر مرکز نیز بصورت موضعی سرپرست این کمیته است. به همین دلیل امور این کمیته در دانشکده ها و مراکز سامان یافته است، یعنی یک سازماندهی بسیار سیستماتیک، نظام مند و منسجمی در این خصوص وجود دارد. البته ۶-۵ سال کار مداوم صورت گرفت تا این سازمان بوجود بیاید و یکی از آیتم های مهم این بحث، کمیته تحقیقات دانشجویی است که کمیت و کیفیت طرح های دانشجویی را مورد بررسی قرار می دهند. 
حمایت های مالی دانشگاه از طرح های دانشجویی کم نظیر است
 
 
دکتر مرتضویان درپاسخ به سوالی دررابطه با حمایت های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، از طرح های دانشجویی اظهار داشت: خوشبختانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در زمینه تحقیقات دانشجویی، حمایت های مالی بسیار خوبی را به عمل می آورد بطوری که من مطلع هستم در دانشگاه های دیگر به این میزان حمایت صورت نمی گیرد و براین اساس جای تقدیر از ایشان دارد.
 درحال حاضر برای طرح های دانشجویی حداقل ۴ میلیون تومان درنظر می گیرند و قرارداد بسته می شود و اگر محققان دانشجویی از اعضای نخبگان و استعداد درخشان باشند، این رقم حتی بیشتر نیز شده وگاهی تا حدود ۸ میلیون تومان برای طرح های تحقیقاتی به دانشجویان اعتبار تخصیص داده می شود. 
باید اذعان داشت حمایت های مادی و معنوی و اهتمامی که معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به طرح های دانشجویی دارد در دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور کمتر نظیر دارد. همچنین یک بحث دیگر درمورد کارگاه های آموزشی و توانمند سازی دانشجویان است که برای این منظور نیز حمایت های مالی خوبی انجام می شود. سال گذشته حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای برای کارگاه های توانمند سازی و بازدیدهای علمی که از هر دانشکده و مرکز تحقیقاتی انجام شده است، هزینه شده که این حمایت ها نیز تقریبا درکشور نظیر ندارد. 
نتایج فعالیت های کمیته های دانشجویی درکشور که دارای آیین نامه مخصوصی نیز هست، همه ساله در جشنواره رازی مورد بررسی قرار م گیرد و طرح های برتر انتخاب می شوند. به لطف خدا و پشتیبانی ریاست پیشین و فعلی دانشگاه که همواره به مقوله دانشجویی اهمیت داده اند و همینطور معاون پژوهشی دانشگاه؛دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توانسته برای پنجمین بارپیاپی در جشنواره رازی مقام اول را کسب کند و موجب شده از این حیث با اختلاف نسبتا زیادی از دیگر دانشگاه های تیپ یک پیشتاز باشیم.
حمایت معنوی از دانشجویان در ثبت طرح ها
مدیرکمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه درادامه فرایند کلی پذیرش و تصویب طرح های دانشجویی را چنین تشریح کرد: ما فقط به اطلاع رسانی های کلی بسنده نمی کنیم. من خودم بطور حضوری به دانشکده ها مراجعه می کنم و با همکاری معاونت های دانشکده ها با تک تک دانشجویان تحصیلات تکمیلی دراین زمینه تبادل نظر می کنیم. علاوه براین ما هر دوماه با دبیران جلسه داریم و از آنها می خواهیم که گزارشی از روند اقدامات خود ارایه کنند. دبیران دانشکده ها و مراکز تابعه دانشگاه به دانشجویانی  که علاقمند کارهای تحقیقاتی هستند درخصوص نحوه ثبت نام در "سایت پژوهان" اطلاع رسانی می کنند و دانشجویان مانند اعضای هیات علمی دانشگاه برای ثبت طرح های تحقیقاتی خود در سایت پژوهان ثبت نام می کنند. ما به منظور ارج نهادن به تحقیقات دانشجویی با خود دانشجویان قرارداد می بندیم و طبق قرارداد استاد نقش مکاتبه کننده مقاله را دارد و دانشجو نیز نفر اول طرح محسوب می شود و درواقع تحقیقات مخصوص دانشجویان می شود با حفظ نظارت و شان استاد. ما با این کار انگیزه ای و علاقه ای را برای دیگر دانشجویان ایجاد می کنیم که در این مسیر فعالیت کنند.
جشنواره رازی یک شوق بزرگ پزوهشی را در همه ایجاد می کند
وی همچنین درخصوص نقش جشنواره درارتقای سطح دانش و توانایی دانشجویان و علاقمندان به طرح های پژوهشی خاطرنشان کرد: جشنواره علوم پزشکی رازی در علوم پزشکی شاید همتای جشنواره خوارزمی در وزارت علوم باشد. جشنواره رازی جشنواره بلندپایه ای است و یک شوق بزرگ پژوهشی را در همه ایجاد می کند، یعنی از بالاترین و برجسته ترین دانشمندان علمی کشور تا دانشجویان که به تازگی کار تحقیقاتی خود را شروع کرده اند هرسال می آیند تا رقابت کنند و جایزه بگیرند. هنگامی که دفترچه جشنواره می آید واقعا شوق و ذوق خاصی در بین دانشجویان علاقمند بوجود می آید و درواقع نقش انگیزه دهنده خوبی برای آنها دارد. دانشگاه ها مخصوصا دانشگاه های تیپ یک که دانشگاه های بزرگی هستند، یک سال در زمینه های مختلف با یکدیگر به رقابت می پردازند تا بتوانند یک رتبه ای را درجشنواره رازی کسب کنند براین اساس شرکت در جشنواره در شوق و انگیزه و نشاط علمی خیلی موثر است. رقابت در جشنواره و کسب رتبه های برتر برای روسای دانشگاه ها نیز بسیار اهمیت دارد. دانشجویان وقتی که می بینند کمیته ای اول می شود، آن رقابت و نشاط را دنبال می کنند که این واقعا موثر است و جای تقدیر از دست اندرکاران جشنواره دارد که می توانند یک جشنواره بزرگی را درهمه جوانب هدایت و برگزار کنند. همچنین برای اهدای جوایز جشنواره شخص رئیس جمهور و یا جانشین ایشان حضور دارند که این نیز برای دانشجویان انگیزه خوبی را به همراه دارد تا تمامی تلاش خود را برای کسب مقام به کار ببندند.
دکتر مرتضویان درپایان با تقدیر از زحمات شایسته تمامی همکاران مجموعه دانشگاه اظهار داشت: من ازهمه همکاران مجموعه دانشگاه که در این زمینه ما را یاری کردند و موجب این شدند که ما دراین سطح برای بار پنجم مقام اول را کسب کنیم، سپاسگزاری می کنم. دانشگاه های تیپ یک، دانشگاه های قوی هستند بعضی از دانشگاه ها دربرخی از جنبه هایی از ما جلوترهستند، ولی خوشبختانه در بعد تحقیقات دانشجویی چند سال است که ما از دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور جلوتر هستیم که تحقق این مهم با یاری همه یعنی از شخص اول دانشگاه تا دانشجویان میسر شده است. ما هرگاه از دانشجویان خواستیم که طرح بدهند و کار علمی انجام دهند، در این زمینه به خوبی عمل کرده اند و من از همه آنها تشکر می کنم و امیدوارم همواره ما را در این مسیر حمایت کنند.
 (برگرفته از پایگاه خبری، اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی).
  • گروه خبری : داخلی
  • کد خبر : 56999
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب