باسلام
احتراما،ٌ به اطلاع می رساند کارگاه سونوگرافی ژنیکولوژی نازائی در تاریخ ۱۴۰۲/۷/۲۷ ساعت ۸ صبح در سالن کنفراننس بخش ناباروری بیمارستان طالقانی برای دستیاران سوم و چهارم برگزار می شود.
  • تاریخ انتشار : 1396/06/11 - 17:39
  • بازدید : 597
  • تعداد بازدید : 98
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
شصت و چهارمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی

شصت و چهارمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی با حضور وزیر بهداشت آغاز به کار کرد.

شصت و چهارمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی با حضور وزیر بهداشت آغاز به کار کرد.

شصت و چهارمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی با حضور وزیر بهداشت آغاز به کار کرد.

شصت و چهارمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی با حضور وزیر بهداشت آغاز به کار کرد

 

مراسم افتتاحیه آزمون تخصص پزشکی سال ۹۶، شنبه ۱۱ شهریور ماه با حضور وزیر بهداشت، اساتید و پزشکان از سراسر کشور همچون سال های گذشته در پردیس دانشگاهی نیایش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم با اشاره به پیشرفت های شکل گرفته در برگزاری آزمون های تخصصی پزشکی گفت: راه اندازی سازمان سنجش در وزارت بهداشت تجربه موفقی بود که هم اکنون شاهد کاهش چشمگیر حاشیه ها در آزمون ها هستیم. وی گفت: تشکیل حدود صد پرونده و تقاضا در سازمان های مختلف نظارتی نشان از دشواری برگزاری چنین آزمون هایی است که برای برگزاری بی نقص آن هرسال، تلاش های زیادی صورت می گیرد.
دکتر هاشمی تحول و تغییر شیوه برگزاری در آزمون های پزشکی را ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری و سیاست گذاری اساتید در حوزه های مختلف بتوان در آینده نزدیک، این آزمون ها را با شیوه های نوین برگزار کنیم.
وزیر بهداشت تلاش های اعضای بوردهای تخصصی در طول ۵ دهه گذشته را منشاء خدمات ارزشمندی دانست که مردم و بیماران را از اعزام به خارج از کشور و هم اکنون حتی از اعزام به مراکز استان ها بی نیاز کرده است.
دکتر سید حسن هاشمی تأکید کرد: به آموزش باید نگاه خدماتی داشت و بتوان آن را در مسیر خدمت و رفع آلام مردم به کار گرفت.
دکتر هاشمی خطاب به اساتید و اعضای بورد گفت: با توجه به محدودیت منابع، نقش شما در صرفه جویی هزینه ها بسیار موثر است هر چند که در کنار آن باید به فکر خلق منابع جدید باشیم. راهنماهای بالینی، ابلاغ پیشنهادی است که هر گروه بر اساس نیازها و ضرورت های خود می تواند آن را اختصاصی سازی کند. وی ادامه داد: کار بوردها علمی است و باید سیاست گذاری در حوزه پژوهش و آموزش سلامت را بر عهده بگیرند.
وی ادامه داد: در آزمون بورد تخصصی همان مطالبی که آموزش داده اید را امتحان بگیرید و در طرح سوالات سخت نگیرید و کم خطا عمل کنید.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش این وزارتخانه برای کاهش دوره طرح پزشکان خبر داد و با توجه به کمبود نیروی تخصصی در مناطق مختلف کشور، بر بومی گزینی و افزایش ظرفیت رشته های مورد نیاز در این مناطق تأکید کرد.
وی در پایان نگاه ملی را زمینه ساز توسعه خدمات دانست و بر پرهیز از نگاه بخشی به ارائه خدمات تأکید کرد. دکتر هاشمی همچنین از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در میزبانی از آزمون های تخصصی پزشکی قدردانی کرد.
۳۰درصد از تولیدات علمی کشور در حوزه پزشکی است
 
 
دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز در مراسم افتتاحیه آزمون دانشنامه تخصص پزشکی توسعه نیروی انسانی در نظام سلامت را بسیار ضروری دانست.
دکتر باقر لاریجانی با اشاره به گستردگی آموزش در حوزه سلامت گفت: هم اکنون ۶۵ دانشگاه و دانشکده پزشکی، ۲۵۰ بیمارستان آموزشی با پشتیبانی ۲۰ هزار عضو هیأت علمی، آموزش بیش از ۲۵۰ هزار دانشجو را بر عهده دارند.
وی ۳۰ درصد تولیدات علمی کشور را در حوزه پزشکی اعلام کرد و در ادامه بر توسعه حضور و تعامل در جوامع علمی و آموزشی بین المللی تأکید کرد. 
وی همچنین به طرح آمایش سرزمینی اشاره کرد و اظهار داشت: ما برنامه راه را برای ۱۰ منطقه آمایشی و بر حسب نیاز آن ها طراحی کرده ایم به طوریکه دانشگاه ها در هر منطقه به لحاظ نیروی انسانی و تخصص مورد نیاز می دانند به کدام سمت خواهند رفت و بر آن نقاط متمرکز خواهند شد. 
معاون آموزشی وزیر بهداشت همچنین به طرح تحول در آموزش سلامت اشاره کرد و اذعان داشت: هم اکنون همگرایی مطلوبی در دانشگاه های علوم پزشکی شکل گرفته و این تعامل را در سطح پژوهشکده ها و سایر بخش ها گسترش خواهیم داد.
دکتر لاریجانی همچنین بر شکل گیری بانک سوالات آزمون های تخصصی پزشکی و تغییر در شکل برگزاری انها تأکید و در ادامه از اعتبار بخشی همه دانشگاه ها و بیمارستان های آموزشی خبر داد. وی گسترش آموزش های مجازی و برگزاری الکترونیک آزمون ها را در دستور کار این معاونت اعلام کرد.
بیش از یک دهه میزبانی آزمون های تخصصی پزشکی
 
 
دکتر آقاجانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز ضمن خیرمقدم به اعضای بورد و اساتید علوم پزشکی، به اهمیت برگزاری آزمون های تخصصی پزشکی اشاره کرد.
دکتر محمد آقاجانی گفت: هم اکنون میزبان ۲۰۰ نفر از اعضای بوردهای فوق تخصصی و ۴۵۰ نفر از بوردهای تخصصی هستیم که از روز پنج شنبه ۹ شهریور ماه فعالیت خود را آغاز نموده اند.
وی در خصوص روندهای برگزاری این آزمون ها گفت: تمهیدات مختلفی اندیشیده شده از جمله سه مرحله طراحی سوال، برگزاری آزمون کتبی و همینطور امتحات شفاهی که البته کار دبیرخانه پس از این آزمون ها همچنان ادامه دارد. 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: دانشگاه ما افتخار میزبانی آزمون های تخصص و فوق تخصص را از سال ۸۳ دارد که در دانشکده های پزشکی و پرستاری برگزار می شود. وی ادامه داد: از یک ماه قبل آماده سازی فضای دانشکده برای برگزاری این آزمون آغاز شده است. نصب سرورهای مختلف، ایجاد اتاق های قرنطینه در دو طبقه و فراهم آوری منابع کتابخانه ای لازم از جمله اقدامات برای برگزاری استاندارد آزمون می باشد. 
دکتر محمد آقاجانی به دیگر اقدامات دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: طراحی سوالات در دانشکده پرستاری و مامایی انجام می شود و برگزاری امتحان کتبی در دانشکده های پرستاری و مامایی، پزشکی و داروسازی خواهد بود که همچنین این دانشکده ها و چندین بیمارستان میزبان برگزاری امتحان شفاهی نیز خواهند بود. وی اسکان اساتید و شرکت کنندگان در این آزمون ها را به عنوان یکی دیگر از خدمات دانشگاه در این آزمون ها بر شمرد.
 
 
دکتر امامی رضوی قائم مقام دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصص وزارت بهداشت نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از روند طرح سوالات و تشکیل بانک سوالات پرداخت.
دکتر امامی رضوی بر اهمیت انتخاب صحیح دستیاران متناسب با علاقمندی ها و نیاز ها تأکید کرد و از اقدام شورای آموزش پزشکی در ایجاد محدودیت در انتخاب رشته خبر داد تا بر اساس آن افراد بر اساس توانمندی ها، علایق و نیازهای گروه های مختلف آموزشی اقدام به حضور در آزمون های تخصصی نمایند.
وی رشته های داخلی و زنان را از پر طرفدار ترین حوزه ها در مقاطع تخصص و فوق تخصص در آزمون سال جاری اعلام کرد.
 (برگرفته از پایگاه خبری، اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی).
  • گروه خبری : داخلی
  • کد خبر : 50975
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب