برگزاری کارگاه روش شناسی تحقیق از سوی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان

مرکز تحقیقات پیشگیری بیماری های زنان به منظور توانمند سازی پژوهشی اساتید و دانشجویان در نظر دارد تا "  کارگاه روش شناسی تحقیق "  را با تدریس جناب آقای دکتر لطیف گچکار به مدت 4 روز ( 22،23،29،30 ام تیرماه 1402) از ساعت 8 الی 12 در بیمارستان امام حسین(ع) با اعطاء گواهی نامه معتبر برگزار نماید. 

سر فصل های این کارگاه به شرح زیر خواهد بود:

روز اول ) مقدمه ، بازنگری منابع و اطلاعات ، تعیین عنوان مطالعه، دلایل انتخاب موضوع و بیان مسئله

روز دوم ) اهداف مطالعه، سؤالات یا فرضیه های مطالعه، شناسایی، شیوه اندازه گیری،مقیاس سنجش و وضعیت متغیرهای مطالعه

روز سوم ) اعتبار مطالعه، تعیین تعداد نمونه، شیوه نمونه گیری، مطالعه آزمایشی، جداول خالی و برنامه آماری و برنامه برای جمع آوری اطلاعات

روز چهارم ) نوشتن و نحوه اجرای تحقیق براساس نوع مطالعه، مدیریت، بودجه و برنامه زمان بندی و پرسش و پاسخ

 

هزینه کارگاه و نحوه پرداخت : برای اساتید و شرکت کنندگان آزاد 600 هزارتومان و برای دانشجویان 500 هزارتومان . این مبلغ باید به شماره کارت

5892-1012-6990-9368 بانک سپه به نام فرح فرزانه واریز گردد و تصویر فیش پرداختی یا اسکرین شات آن در بخش ضمیمه فرم ثبت نام آپلود گردد.

ظرفیت کارگاه: 30 نفر /  به دلیل محدود بودن این ظرفیت اولویت با افرادیست که زودتر ثبت نام  و پرداخت خود را ثبت و تکمیل کرده باشند.

بازه زمانی ثبت نام  : از 9 اردیبهشت الی 1 تیر 1402

بازه زمانی انصراف شرکت کنندگان : تا 9 ام تیرماه . بعد از این تاریخ هیچگونه مبلغی به دلیل انصراف از شرکت در کارگاه، عودت داده نمی شود.

نحوه ثبت نام : با مراجعه به لینک زیر و ثبت اطلاعات درخواستی به همراه آپلود عکس اسکرین شات پرداختی یا فیش پرداختی در این لینک، ثبت نام شما  تکمیل می شود. پیشنهاد می گردد پس از ثبت نام و دریافت پیام موفق ثبت فرم، به منظور اطمینان بیشتر با کارشناسان مرکز تماس گرفته و اطلاعات را مجددا چک نمایید.

در صورتیکه ظرفیت کارگاه تکمیل شده باشد، پیامی مبتنی بر تکمیل ظرفیت نمایش داده می شود در صورتیکه بدلیل تکمیل ظرفیت موفق به ثبت نام نشدید در صورت تمایل می توانید با ارسال  ایمیل به مرکز به آدرس:

pgrcsbmu.social@gmail.com

درخواست خود را مبنی بر قرار گرفتن در لیست رزرو ثبت نمایید. در صورتیکه کارگاه برای بار دوم تمدید شود به ترتیب اولویت درخواست در لیست شرکت کنندگان قرار خواهید گرفت و کارشناسان مرکز با شما تماس خواهند گرفت.

 

در ثبت کلیه اطلاعات شخصی دقت نمایید چرا که از این اطلاعات به منظور تهیه گواهی و صحت سنجی افراد استفاده می گردد.

 

لینک ثبت نام : https://formafzar.com/form/sfxg9

 

در صورت بروز هر گونه سوال یا مشکل طی ثبت نام می توانید طی ساعات کاری مرکز شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 الی 14 با کارشناسان مرکز در ارتباط باشید.

  • تاریخ انتشار : 1395/06/11 - 07:42
  • بازدید : 1663
  • تعداد بازدید : 106
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
درمان شکست مکرر لانه گزینی

درمان شکست مکرر لانه گزینی

برای اولین بار در دنیا؛ پزشکان ایرانی موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی به کمک فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شدند.

برای اولین بار در دنیا؛ پزشکان ایرانی موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی به کمک فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شدند.

یک عضو عیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از موفقیت پزشکان بیمارستان آیت ا.. طالقانی در درمان شکست مکرر لانه گزینی خبر داد.

خانم دکتر لیلا نظری از موفقیت تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت ا.. طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان در درمان "شکست مکرر لانه گزینی" خبر داد و گفت: برخی افراد برای باروری نیاز به IVF دارند و متاسفانه بنا به دلایلی این اقدام با شکست مواجه می شود. در برخی افراد این شکست ها به دفعات مکرر اتفاق می افتد، در نتیجه فرد نمی تواند تجربه یک بارداری را داشته باشد و تاکنون در دنیا هیچ درمان قطعی بر این افراد گزارش نشده است.

این فلوشیپ ناباروری و IVF، افزود: برای نخستین بار در دنیا تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت ا.. طالقانی به سرپرستی خانم دکتر ساغر صالح پور و خانم دکتر شهرزاد زاده مدرس موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شد.

این متخصص زنان و زایمان در ادامه یادآور شد: فاکتورهای رشد پلاکتی از خون محیطی خود فرد گرفته می شود و سپس در فضای آزمایشگاهی پلاکت و گلبول های قرمز خون از یکدیگر جدا وتنها پلاکت که حاوی فاکتورهای رشد فراوان است به رحم مادر تزریق می شود.

وی افزود: نتایج تحقیقات انجام شده روی 20 بیمار نشان داد، 18 خانم به کمک این روش توانستند بارداری داشته باشند و بکار بردن این روش برای آنها هیچ عارضه ای به همراه نداشته است.

خانم دکتر نظری خاطر نشان کرد: تاکنون از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) در حوزه های مختلف پزشکی مانند چشم پزشکی، ارتوپدی و ... استفاده شده اما در حوزه شکست مکرر لانه گزینی در ناباروری و IVFبرای اولین بار در جهان در بیمارستان آیت ا.. طالقانی انجام شد.

  • گروه خبری : داخلی
  • کد خبر : 35706
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب