برگزیدگان پژوهش و فن آوری در هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان
برگزیدگان پژوهش و فن آوری در هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان معرفی می شوند.
برگزیدگان پژوهش و فن آوری در هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان معرفی می شوند.
هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی هفته اول دی ماه سال جاری، همزمان با هفته پژوهش با تلاش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
این جشنواره پژوهشی همه ساله با هدف معرفی برگزیدگان عرصه علم، پژوهش، فن آوری، و نوآوری و نیز فراهم سازی بسترلازم و گسترش فعالیت های علمی و پژوهشی اجرا می شود.
بر اساس اطلاعیه دبیرخانه این جشنواره، بی تردید برجسته نمودن فعالیت های پژوهشی درسطح دانشگاه، معرفی و تقدیر از پژوهشگران برگزیده، مولفین و مترجمین آثار علمی، و نمایش فعالیت پژوهشی واحدهای مختلف تابعه دانشگاه از جمله مراکز تحقیقاتی، دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی، علاوه بر ایجاد یا افزایش انگیزه در بین محققین دانشگاه موجب آشنایی بهتر و بیشتر پژوهشگران با یکدیگر گردیده که خود
می تواند زمینه ساز برقراری ارتباطات علمی و انجام فعالیت های مشترک در بین اعضا هیات علمی گردد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: جشنواره پژوهشی ابوریحان فرصت مناسبی برای متولیان امر و محققین فراهم می آورد تا با طرح و بررسی مسایل و دیدگاه های مختلف مرتبط با تحقیق و پژوهش، در جهت برنامه ریزی و سوق دادن حرکت هایی که اهداف پژوهشی کلان کشور را تحقق می بخشد به جلو رفته و با گام های مثبت و اساسی در جهت حل مشکلات جاری کشورقدم برداشته شود. لذا شناسایی و تجلیل از نام آوران و نخبگان عرصه پژوهش کوچکترین قدمی است که می تواند در راستای تقویت چنین حرکتی می تواند برداشته شود و از این روست که معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه از سال ۱۳۷۹ هرسال اقدام به برگزاری این جشنواره همزمان با هفته پژوهش نموده است.
گفتنی است در جشنواره هجدهم ضمن اصلاح مجدد آیین نامه انتخاب پژوهشگران برتر، برای اولین بار آیین نامه انتخاب مقاله برگزیده تدوین و به مورد اجرا گذاشته شد.
نوآوری دیگر در جشنواره امسال تقدیر از دو پژوهشگر شاخص در دو گروه بالینی و پایه در سطح ملی و سه پژوهشگر شاخص در سطح بین المللی است که امید است با این اقدام، مرزهای این جشنواره را از دانشگاه فراتر برده و اهمیت آن را در کشور و در سطح بین المللی نیز به نمایش بگذاریم.
همچنین همزمان با برگزاری جشنواره، مراکز تحقیقاتی و دانشکده ها با حضور فعال در غرفه هایی که به منظور ارائه دستاوردهای پژوهشی آنان برپا می شود، به تبادل اطلاعات و تعامل در زمینه های پژوهشی می پردازند که از بین آنها غرفه برتر انتخاب می شود.
علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند از پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی http://retech.sbmu.ac.ir/?siteid=۳۲ دیدن نمایند.
(برگرفته از پایگاه خبری، اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی).