برگزاری کارگاه روش شناسی تحقیق از سوی مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان

مرکز تحقیقات پیشگیری بیماری های زنان به منظور توانمند سازی پژوهشی اساتید و دانشجویان در نظر دارد تا "  کارگاه روش شناسی تحقیق "  را با تدریس جناب آقای دکتر لطیف گچکار به مدت 4 روز ( 22،23،29،30 ام تیرماه 1402) از ساعت 8 الی 12 در بیمارستان امام حسین(ع) با اعطاء گواهی نامه معتبر برگزار نماید. 

سر فصل های این کارگاه به شرح زیر خواهد بود:

روز اول ) مقدمه ، بازنگری منابع و اطلاعات ، تعیین عنوان مطالعه، دلایل انتخاب موضوع و بیان مسئله

روز دوم ) اهداف مطالعه، سؤالات یا فرضیه های مطالعه، شناسایی، شیوه اندازه گیری،مقیاس سنجش و وضعیت متغیرهای مطالعه

روز سوم ) اعتبار مطالعه، تعیین تعداد نمونه، شیوه نمونه گیری، مطالعه آزمایشی، جداول خالی و برنامه آماری و برنامه برای جمع آوری اطلاعات

روز چهارم ) نوشتن و نحوه اجرای تحقیق براساس نوع مطالعه، مدیریت، بودجه و برنامه زمان بندی و پرسش و پاسخ

 

هزینه کارگاه و نحوه پرداخت : برای اساتید و شرکت کنندگان آزاد 600 هزارتومان و برای دانشجویان 500 هزارتومان . این مبلغ باید به شماره کارت

5892-1012-6990-9368 بانک سپه به نام فرح فرزانه واریز گردد و تصویر فیش پرداختی یا اسکرین شات آن در بخش ضمیمه فرم ثبت نام آپلود گردد.

ظرفیت کارگاه: 30 نفر /  به دلیل محدود بودن این ظرفیت اولویت با افرادیست که زودتر ثبت نام  و پرداخت خود را ثبت و تکمیل کرده باشند.

بازه زمانی ثبت نام  : از 9 اردیبهشت الی 1 تیر 1402

بازه زمانی انصراف شرکت کنندگان : تا 9 ام تیرماه . بعد از این تاریخ هیچگونه مبلغی به دلیل انصراف از شرکت در کارگاه، عودت داده نمی شود.

نحوه ثبت نام : با مراجعه به لینک زیر و ثبت اطلاعات درخواستی به همراه آپلود عکس اسکرین شات پرداختی یا فیش پرداختی در این لینک، ثبت نام شما  تکمیل می شود. پیشنهاد می گردد پس از ثبت نام و دریافت پیام موفق ثبت فرم، به منظور اطمینان بیشتر با کارشناسان مرکز تماس گرفته و اطلاعات را مجددا چک نمایید.

در صورتیکه ظرفیت کارگاه تکمیل شده باشد، پیامی مبتنی بر تکمیل ظرفیت نمایش داده می شود در صورتیکه بدلیل تکمیل ظرفیت موفق به ثبت نام نشدید در صورت تمایل می توانید با ارسال  ایمیل به مرکز به آدرس:

pgrcsbmu.social@gmail.com

درخواست خود را مبنی بر قرار گرفتن در لیست رزرو ثبت نمایید. در صورتیکه کارگاه برای بار دوم تمدید شود به ترتیب اولویت درخواست در لیست شرکت کنندگان قرار خواهید گرفت و کارشناسان مرکز با شما تماس خواهند گرفت.

 

در ثبت کلیه اطلاعات شخصی دقت نمایید چرا که از این اطلاعات به منظور تهیه گواهی و صحت سنجی افراد استفاده می گردد.

 

لینک ثبت نام : https://formafzar.com/form/sfxg9

 

در صورت بروز هر گونه سوال یا مشکل طی ثبت نام می توانید طی ساعات کاری مرکز شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 الی 14 با کارشناسان مرکز در ارتباط باشید.

  • تاریخ انتشار : 1396/06/30 - 12:49
  • بازدید : 1107
  • تعداد بازدید : 113
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
موفیقیت تیم علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

موفیقیت تیم علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نهمین المپیاد علمی پزشکی کشور

موفیقیت تیم علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نهمین المپیاد علمی پزشکی کشور

افتخار علمی در پایان نهمین المپیاد دانشجویی کشور/ وزیر بهداشت: المپیاد پزشکی بین المللی شود

 

اختتامیه نهمین المپیاد علمی پزشکی کشور با حضور دکترهاشمی وزیر بهداشت چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه عوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. تیم علمی دانشگاه موفق شد در این المپیاد صاحب مقام های برتر شود.
دکتر هاشمی وزیر بهداشت با حضور در این مراسم اظهار کرد: احساس می کنم که کلاس کار المپیادپزشکی امسال بالاتر از سال گذشته بوده و سطح این دوره ارتقا پیدا کرده و به آمایش سرزمینی اهمیت داده شده است و رقابت ها در ده منطقه برگزار و سال آینده بین المللی باید برگزار شود.
 
 
وی با اشاره به لزوم بین المللی شدن المپیادپزشکی بیان کرد : رقابت ها در المپیاد پزشکی باید از قالب کشوری به بین المللی تبدیل شود و ما بتوانیم در کشف استعدادها موفق باشیم و داوری عادلانه صورت بگیرد.
هاشمی خطاب به برگزیدگان المپیاد پزشکی افزود: امیدوارم قضاوت و رقابت عادلانه باشد، باید قدر این موقع را بدانید و سایرین را به این مسیر دعوت و دوستان را در این مسیرهمراه کنیدو به فکر درد جامعه باشید و برای کشور بهترین ها را رقم بزنید.
وزیربهداشت عنوان کرد: چند نسل قبل بیش از ۸۰ درصد شهدای جنگ  زیر ۲۴ سال سن داشتند، امروز مطالبه  کشور متفاوت است و ایران باید در تراز بین المللی افتخار آفرین کند و  اگر تعداد  دانشمندان افزایش پیدا کند آن وقت است که کشوری  مقتدر داریم.
 
 
هاشمی تصریح کرد:خوشحالم از اینکه در این المپیاد به سراغ محصول رفتید  و به نظرم دانش با اهمیت تر از رگ های بیرون زده گردن است .
ارتقا رتبه بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی با کمک نخبگان
قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: امیدواریم جایگاه دانشگاه های علوم پزشکی به کمک نخبگان در دنیا ارتقا یابد.
حمید اکبری در مراسم اختتامیه نهمین المپیاد پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: تحول در آموزش پزشکی از سه سال قبل شروع است و شما به عنوان بهترین دانشجویان پزشکی می توانید ما را کمک کنید و ما از نظرات شما استفاده می کنیم.
 
 
اکبری افزود: یکی از اهداف ما در وزارت بهداشت  این است که دانش آموختگان بتواند کار تیمی را به خوبی انجام دهند و ما باید حضور جدی تر در حیطه پزشکی داشته باشیم .
 قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: باید در چهار سال آینده آموزش ها را اصولی کنیم و رتبه دانشگاه های علوم پزشکی را در دنیا ارتقا بخشیم، جایگاه مراکز آموزشی ما باید در سطح بین المللی ارتقا یابد تا در دنیا دیده شویم.
در المپیاد پزشکی دانشگاه های کوچک خوش درخشیدند
در ادامه یزدانی دبیر علمی نهمین المپیاد علمی پزشکی گفت: در این دوره از المپیاد دانشگاه های کوچک به مقام های خوبی دست پیدا کردند، هدف اصلی المپیادپزشکی کشف استعدادها است.
 
 
دبیر علمی المپیاد پزشکی اظهار کرد: ما نیازمند افرادی هستیم تا نظریه پردازی و مدل سازی کننداما ساختار دانشگاهی  ما برای فعالیت های فراحرفه‌ای ساخته نشده است.
وی بیان کرد: این المپیاد از کار خشک و حرفه ای دانشجویان را جدا کرده و بحث سیاستگذاری وارد دانشگاه های ما شده است .
یزدانی افزود: افراد شرکت کننده در المپیاد مسیر علمی خود را تغییر دادند و به تحقیقات خوبی دست یافته اند.
وی عنوان کرد: المپیاد رنگ و بوی آمایشی پیدا کرد و ۲۰۱۰ دانشجو و ۴۴۱ نفر در قالب ۳۰ تیم انتخاب شدند و دانشگاه های کوچکتر در دل دانشگاه های بزرگ جای گرفتند و دانشگاه آزاد نیز در این دوره شرکت داشت.
وی تاکید کرد: پروژه ها از سطح علمی خوبی برخوردار بود و این افتخاری بزرگ برای ما محسوب می شود و قرار است ۳۰ مقاله به طور همزمان منتشر شود .
 
 
حل مشکلات طرح تحول سلامت به کمک نخبه های پزشکی
دکتر رضا خانی جزنی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز در این مراسم اظهار کرد: بسترهای لازم را استادان فراهم کردند تا این المپیاد برگزار شود و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در میزبانی دوره هشتم و امسال تمام سعی خود را در جهت هرچه بهتر برگزار شدن این المپیاد انجام داده است.
وی بیان کرد: برگزاری المپیاد بستری برای حل مشکلات و شناسایی نخبگان است و این کار سبب شده در مدیریت بهینه بومی ایران از نخبگان استفاده کنیم.
خانی جزنی عنوان کرد:  ۴۳۰ نفر آمار کل شرکت کنندگان است و این المپیاد می تواند برای طرح تحول نظام سلامت مفید باشد و نخبگان با ارائه راهکارهایی این طرح را یاری کنند.
 
 
در پایان این مراسم با اهدای لوح و مدال، از نفرات برتر نهمین المپیاد دانشجویی پزشکی کشور تجلیل شد.
برای دریافت لیست برگزیدگان روی لینک زیر کلیک کنید:
 (برگرفته از پایگاه خبری، اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی).
 
  • گروه خبری : داخلی
  • کد خبر : 51709
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب